NEWS AGENDA

CREATIVITATEA VLAdiLA
PREMIATĂ DE AMERICANI

Participarea la ICFF New York și câștigarea premiului The Best Stand la categoria Wall Coverings sunt o confirmare a talentului și devotamentului echipei House of VLAdiLA, demonstrând capacitatea brandului de a aduce o contribuție semnificativă în promovarea designului românesc la nivel internațional.

Prezent în perioada 19-21 la Târgul Internațional de Mobilă Contemporană (ICFF) din New York, VLAdiLA a cucerit vizitatorii și a convins consumatorii de frumos americani cu creativitatea sa, deschinzînd o nouă piață de afaceri și punând astfel România pe harta unora dintre cei mai apreciați producători din lume. Târgul promovează cele mai noi inovații în design și facilitează oportunități de networking și afaceri, reprezentînd un eveniment important pentru intrarea pe piața americană a brandurilor internaționale.

Colecția pe care au prezentat-o creatorii români se numește „Una lettera d’amore” și este un omagiu adus frumuseții atemporale, într-o serie de țesături desenate exclusiv de mână. Fiecare piesă din această colecție emană rafinament și eleganță, inspirându-se din frescele renascentiste, mozaicurile antice și peisajele idilice ale Italiei. Culorile pastelate, atent alese, se îmbină într-un mix încântător care a captivat privirile și inimile vizitatorilor. Fiecare detaliu a fost conceput pentru a crea o experiență vizuală unică, transpunând eleganța într-un context contemporan.

Mai multe informatii pe www.vladila.ro